Sisački rukometaši protiv Metalca traže novu pobjedu

imp

Rukomet Sisak Metalac

U derbiju 19.kola 1.HRL sjever rukometaši RK Sisak traže sedmu uzastopnu pobjedu, a na parket popularne sisačke dvorane “Brezovica” dolaze rukometaši zagrebačkog Metalca.
Gosti se nalaze na 4. mjestu ligaškog poretka s tri boda manje od naših rukometaša te je sasvim sigurno kako će biti izuzetno motivirani i željni pobjede kako bi prekinuli ovaj nalet Siščana.

 

Rukomet

Nadamo se pozitivnom rezultatu i nastavku borbe za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za ulazak Paket24 Premijer lige što bi za naš Klub i naše pratitelje bio zaista ogroman uspjeh nakon svih godina truda i ulaganja u ovaj projekt.
Zato vas pozivamo sve, stare i mlade, klince i klinceze da dođete u što većem broju i podržite rukometaše na putu do nove pobjede. Biti će izuzetno teško, ali vjerujemo u njih da će dati sve od sebe i da će se ponovno na kraju utakmice čuti pjesma – ..”večeras je naša fešta”..“, poručuju iz RK Sisak pozivajući na utakmicu.

 

Utakmica RK Sisak – MRK Metalac je na rasporedu u subotu 9.ožujka, u SD Brezovica s početkom u 18 sati. Cijena ulaznice je 2 €.

 

 

najčitanije