Sisački plivači na mitingu „Zlatni Dupin 2022“

Pk Sisak Janaf

U nedjelju 06. studenog 2022. godine održan je miting “Zlatni Dupin 2022” u Splitu.

Plivački klub Sisak JANAF nastupio je sa 41 natjecateljem – 25 djevojčica, te 16 dječaka.

Natjecanje se održalo u jednom programu i bilo je organizirano tako da je A kategorija nastupala u disciplinama dužine 100m, B kategorija u disciplinama dužine 50m i C kategorija je nastupala u disciplinama dužine 25m, te su svi imali pravo nastupa u disciplini 100m mješovito. U pratnji plivačica i plivača bili su treneri Marko Milatović i Luka Pereković.

 

Od djevojčica za PK Sisak JANAF nastupile su Aleksić Leonarda, Badjiković Aurora, Bartolović Tonka, Bekić Klara, Bukovec Leona, Butorac Borna, Čičić Lucija, Franić Buga, Franić Klara, Horžić Lili, Horžić Nina, Miković Bruna, Mraković Tia, Novaković Nina, Pakasin Petra, Pinotić Manuela, Plavec Mia, Podrić Ana, Rovišan Leonarda, Skender Ema, Stanojević Nuša, Šapina Andrea, Štimac Nola, Štimac Tara i Vasić Ena.

 

Od dječaka za PK Sisak JANAF nastupili su Cvitković Juraj Roko, Hajdinjak Gabriel, Jurišić Leo, Kaleb Franko, Klišanić Tim, Miković Lovro, Orlić Danijel, Panjković Vito, Penezić Mihael, Petrović Ivor, Petrović Mihael, Pirjak Konrad, Rožanković Ante, Slijepčević Marko, Vujović David i Weiss Bušić Matej.

 

Najbolje nastupe imale su Andrea Šapina u A kategoriji koja je osvojila zlatnu medalju u disciplini 100m leptir, srebrnu medalju osvojila je u disciplini 100m slobodno. Nina Horžić je u A kategoriji osvojila brončanu medalju u disciplini 100m prsno. Lili Horžić je u B kategoriji osvojila zlatnu medalju u disciplini 50m leptir, srebrnu medalju u disciplini 50m slobodno i srebrnu medalju u disciplini 100m mješovito. Leona Bukovec je u B kategoriji osvojila zlatnu medalju na u disciplini 50m prsno i brončanu medalju osvojila je u disciplini 50m leđno.

Od dječaka brončanu medalju u disciplini 50m prsno u B kategoriji osvojio je Gabriel Hajdinjak.

 

Pehar i poklon paket za drugo mjesto u zbroju dva navrijednija rezultata u A kategoriji osvojila je Andrea Šapina.

 

Pehar i poklon paket također za drugo mjesto u zbroju dva najvrijednija rezultata u B kategoriji osvojila je Lili Horžić.

 

 

 

izvor: PK Sisak Janaf

najčitanije