Sisački plivači na mitingu u Londonu

imp

Plivači U London 3

Na poziv Plivačkog kluba Hatfield iz okruga Hertfordshire, i njihovog glavnog trenera gospodina Janka Gojkovića, plivačice i plivači PK Sisak Janaf nastupili su 1. i 2. listopada na plivačkom mitingu Hatfield Regional Qualifier 2022.

 

Natjecanje se odvijalo kroz tri dijela, a nastupile su kategorije plivačica i plivača od 10 godina starosti pa do kategorije 16+ godina. Svaki dio imao je svoje kvalifikacijske utrke iz kojih su najboljih 8 plivačica i plivača izborile pravo plivati ponovno u finalnim utrkama.

 

Na put za London krenulo je 13 plivačica i plivača: Marija Čop, Saša Borovnjak, Lana Rajković, Elena Rajković, Dora Horžić, Laura Panjković, Vlatka Panjković, Izabela Gulan, Irma Petrović, Eva Mia Franić, Otto Porcer, Luka Trkulja i Matija Smernić, u pratnji trenera Dejana Rukljača i Hrvoja Petrovića.

 

Sisački plivači mogu se pohvaliti odličnim uspjehom jer su ukupno osvojili 40 medalja (18 zlatnih, 11 srebrnih i 11 bronci ).

 

 

Najviše uspjeha imali su:

Izabela Gulan, koja je u kategoriji djevojčica 12 godina starosti osvojila 8 medalja ( 6 zlatnih medalja, 1 srebrnu i 1 brončanu ).

Laura Panjković je u kategoriji djevojčica 13 godina starosti osvojila je također 8 medalja ( 5 zlatnih, 2 srebrne i 1 brončanu ).

Irma Petrović u kategoriji djevojčica 12 godina osvojila je 5 medalja ( 3 zlatne, 1 srebrna i 1 brončana ).

Eva Mia Franić u kategoriji djevojčica 12 godina osvojila je 5 medalja ( 1 zlatna, 3 srebrne i 1 brončana ).

Marija Čop je u kategoriji djevojaka 14 godina osvojila 2 brončane medalje.

Dora Horžić je u kategoriji djevojaka 14 godina osvojila 2 srebrne medalje.

Lana Rajković je u kategoriji djevojaka 14 godina osvojila 1 srebrnu i 1 brončanu medalju.

Otto Porcer je u kategoriji muški starosti 16+ godina osvojio 7 medalja ( 2 zlatne, 1 srebrna i 4 brončane ).

Matija Smernić u kategoriji dječaka 14 godina osvojio je 1 zlatnu medalju.

 

 

Osim samog natjecanja, članovi PK Sisak Janaf imali su vremena i razgledati London i upoznati se sa svim njegovim čarima.

 

„Nadamo se da će nam ovo putovanje u London biti dobar uvod u sve izazove koji nas očekuju u novoj plivačkoj sezoni 2022./23.
Zahvaljujemo se svim članovima Plivačkog kluba Hatfield na čelu sa trenerom Jankom kao i obiteljima domaćinima, koji su primili naše plivače pod svoj krov i omogućili im ovo nezaboravno putovanje.
Nemamo riječi sa kojima bi opisali gostoljubivost i susretljivost svih ljudi oko kluba.
Na kraju hvala roditeljima naših plivača koji su imali povjerenja pustiti svoje plivače na ovako zahtjevan put u pratnji trenera Dejana i Hrvoja.“, poručuju iz PK Sisak Janaf.

 

 

 

najčitanije