Sisački kartisti uspješni u Opatiji

st

261020211635256489.jpeg

Sisački karatisti nastavili su natjecanja iz kalendara Hrvatskog karate saveza u subotu 18. ožujka u Opatiji gdje je održan ’18. međunarodni karate turnir Opatija Cup 2017′.
Na turniru, na kojem je nastupilo 434 natjecatelja iz 52 kluba iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Italije , Športski karate klub “Sisak“ su predstavljali Luka Crnković, Mihael Crnković i Matea Bašić.
Prvi je, u konkurenciji učenika kataša (U 12), nastupio Mihael Crnković, koji je i na ovom natjecanju pokazao da se razvija u odličnog natjecatelja u katama. Potvrdio je to iako nije osvojio medalju, izgubivši meč za 3. mjesto.
U starijoj konkurenciji kataša mlađih kadeta U14 Luka Crnković je i ovom prilikom pokazao da je trenutno najbolji u ovoj konkurenciji u Hrvatskoj osvajanjem 1. mjesta. Potvrda njegove kvalitete i kvalitetnog rada sa natjecateljima katašima u Karate klubu Sisak je i njegovo osvajanje 2. mjesta u starijoj konkurenciji kadeta U16.
Uspješnom nastupu članova karate kluba Sisak na ovogodišnjem natjecanju u Opatiji doprinijela je i Matea Bašić, koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja U14 +55 kg, osvojila 3. mjesto.

najčitanije