Sisačke Rode upisale pobjedu

imp

261020211635280187.jpeg

Nakon odgode utakmice protiv karlovačke Olimpije prošlog vikenda u Sisak je stigla druga karlovačka ekipa Grabrik.
Mlada ekipa Grabrika imala je peh da je baš protiv njih Sisak bio kompletan te su doživjeli poraz od 9 : 0.
Prvi put a vjerovatno i posljednji za ovu sezonu Storksi su odigrali utakmicu u kompletnom, najačem sastavu. Na bacačevom “brdu” igrao je Đeferović te odigrao odličnu utakmicu iako već duže vrijeme nije u Sisku.
Od početak utakmice Storksi su krenuli odlično te nakon 1. ininga imaju vodstvo od 5 : 0. Istim tempom nastavljau i u 2. iningu te osvajaju još 3 boda i vodstvo se podiže na 8 : 0. Nakon toga dolazi do laganog opuštanja siščana a gosti poporavljaju svoju igru te Sisak osvaja još jedan bod u 4. iningu i rezultat je 9 : 0.
Nakon tog vodstva Sisak mijenja gotovo kompletnu postavu a priliku da igraju su dobili svi igrači. Do kraja utakmice niti jedna ekipa nije osvojila bod te je konačni rezultat 9 : 0 za Storkse.

Za “Sisak” su igrali : Špoljarić ( 1 bod ), Medved ( 1 ), Salešević ( 2 ), Roksa ( 2 ), Žabčić, Kastmiler ( 2 ), Vanić ( 1 ), Matić, Brkašić, Likić, A. Poljak, B. Poljak, Krković, Dankić, Krička i Đeferović.
Sljedeće nedjelje, 10.05. u 16,00 sati na igralištu u Vrbini Storksi igraju protiv BK “Zagreb”.
Utakmicu četrvtfinala Kupa protiv splitske “Nade” a koja se treba igrati u srijedu, 06.05. u Splitu “Sisak storksi” su predali bez borbe zbog financijskih poteškoća a i zbog nemogućnosti sastavljanja ekipe ( radni dan ).

najčitanije