Sisačke atletičarke odlične na mitingu u Zagrebu

Ak Sisak

U subotu, 5. veljače održan je atletski miting za kadete u sklopu državnog prvenstva za juniore, te je bio generalna proba za mlađe kadetkinje Atletskog kluba Sisak koje iduće nedjelje očekuje prvenstvo Hrvatske.

U konkurenciji puno starijih protivnica unatoč početnom, normalnom strahu cure odlično i hrabro trče u trci na 600m.

Marta Rožanković još jednom dokazuje svoju kvalitetu, ovog puta osim što sa vremenom 1:42:55 osvaja sjajno 4.mjesto, popravlja svoj osobni rekord za više od 4 sekunde i trenutno postavlja drugo najbrže vrijeme u Hrvatskoj u dvorani.

Vida Cetinjan i Ela Mesić koje su 2010. godište, svojim rezultatima  spadaju u sam hrvatski vrh svoje generacije. Vida je popravila svoj osobni rekord za dvije sekunde, novi je 1:51:76. Ela je odradila odlično natjecanje obzirom da je zbog korone imala malo treninga prije samo utrke.

Tara Ivičinec je na PH za juniorke na 800 m osvojila odlično 8.mjesto sa vremenom 2:25:39 i pokazala da je već sad na početku sezone u odličnoj formi.

„Sezona je stvarno jako duga i ovi rezultati su svakako poticajni za sve nas. Iduće nedjelje idemo kompletni na prvenstvo Hrvatske gotovo u svim disciplinama… 60m,200 m, 800m,skok u dalj, skok u vis, štafeta 4x200m… Već sad smo svi nabrijani što dovoljno govori o sjajnoj atmosferi u klubu“, poručuju iz AK Sisak.

 

izvor: AK Sisak

najčitanije