Segesta obavila prozivku, danas prva pripremna utakmica

imp

Segesta Prozivka

Pobjedom na zadarskim Stanovima nad NK Zadar boljim izvođenjem jedanaesteraca, Segesta, najstariji nogometni klub u Hrvatskoj, izborila se za natjecanje u višem rangu te će se tako od jeseni natjecati u 2. HNL.

 

Pripreme su počele prozivkom koju je u subotu, 13.srpnja, održao trener Zoran Buinac, a na kojoj je nazočio 31 igrač.

Nakon prozivke igrača obratio im se sportski direktor Mile Buinac. Iznio je Plan i program za sljedeću sezonu, igračima poželio uspješnu sezonu bez ozljeda i napredak na svim poljima.

Plan je raditi na vašoj produktivnosti jer ste svi došli kao vodeći igrači svojih sredina u prošlom sportskom razdoblju gdje ste igrali. Također s ponosom i srcem morate nositi sveti grb HNK Segeste Sisak, jer “Stara dama” je najstariji nogometni klub u Hrvatskoj.“, rekao je Mile Buinac.

 

Nakon što je izborila plasman u 2.HNL Segesta je pojačala svoj igrački kadar, pa su tako u klub između ostalih došli Matej Čičković (NK Lučko), Rajko Rep (austrijski klub Oberwart), Karlo Milinović (NK Krk), Andjelo Kordić (HNK Zadar), Nicolas da Silva Mesquita (HNK Vukovar), Dominik Šuart (NK Kustošija) te dijete Barcelone Edgar Martinez Lopez.

 

 

Prvu utakmicu u višem rangu Segesta igra 24.kolovoza u gostima kod Bjelovara, a prvu domaću utakmicu 31.kolovoza protiv Karlovca.

 

Plan Natjecanja 2hnl

 

 

No prije starta nove sezone Segesta će odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Prvu možete pogledati već danas od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Vrbini.

Sve utakmica Segesta igra na domaćem terenu osim protiv NK Opatije.

Raspored pripremnih utakmica:

 

Prijateljske Utakmice

 

 

Fotografije – FB HNK Segesta Sisak

najčitanije