Sedam državnih prvaka za sisački TOP STEP

Top Step

Na zadnjem ovogodišnjem, a ujedno i najtežem Prvenstvu RH u 10 sportskih plesova, održanom u Osijeku, u organizaciji ŠPU Feniks, sisački TOP STEP i plesači kluba osvojili su vrlo zapažene rezultate!

 

Tin Kral i Gabrijela Šustić postali su prvaci Hrvatske u kategoriji mlađa mladež. Na najviše postolje popeli su se i Matija Marković i Zala Hauptman u kategoriji starije mladeži; Ivan Valeri Zahairev Aguilar i Magdalena Vidas u kategoriji U21.

 

U kategoriji odraslih zlatna ju bila Marija Vuletić, Tara Fajferić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji osnovci, Sanja Tominac u kategoriji vetarani 2, a Martin Tomičić u kategoriji mladeži.

 

Zahairev Aguilar i Vidas natjecali su se i u kategoriji odraslih te osvojili drugo mjesto. Srebrom su se okitili i Fran Jakopinec i Lara Vuković u kategoriji starije mladeži.

 

U kategoriji mlađe mladeži Mak Flatz i Marija Zubak osvojili su brončanu medalju, kao i Filip Franić i Nika Ivičinec u kategoriji U21. Brončanu medalju osvojila je i Tara Bećirević u kategoriji mlađe mladeži.

 

 

Osnovci Marko Perić Špehar i Eva Ljubešić osvojili su četvrto mjesto. U kategoriji odraslih Franić i Ivičinec također su zauzeli četvrto mjesto, kao i Jakopinec i Vuković u kategoriji U21.

 

Luka Tominac i Tea Faust osvojili su peto mjesto u kategoriji odraslih, a a iz četvrtine finala, do polufinala, uz pokazan veliki napredak, plesale su:

Emma Balaban koja je u kategoriji mlađe mladeži osvojila 10. mjesto, Jana Ljubešić osvojila je 11. mjesto u kategoriji mladež. Posebne čestitke idu Tinu Kralu i Gabrijeli Šustić koji su uspjeli osvojiti sva tri Prvenstva RH u 2022. i time su postali u mlađoj mladeži apsolutni prvaci Hrvatske.

najčitanije