Rukometaši Siska vratili se s pobjedom iz Virovitice

imp

Rukometni Klub Sisak

Rukometaši Siska ostvarili su ovoga vikenda vrlo bitnu pobjedu na gostovanju u Virovitici rezultatom 26:35 te osvojili bitna dva boda.

„U ovoj utakmici sve je funkcioniralo kako treba; borbenost, agresivnost u obrani i ono najvažnije realizacija u napadu te je rezultat na poluvremenu svijetlio 8:19 u našu korist.
U drugo poluvrijeme ulazimo nešto nervoznije i domaći sastav radi seriju 4:0 i dolazi na 12:18, ali nakon TO trenera Orlića i kratkih uputa brzo vraćamo prednost na našu stranu koja je u jednom trenutku bila i +11 u 54. minuti ( 21:32 ).
Atmosfera u ekipi je bila na visokom nivou kroz cijelu utakmicu što je i rezultiralo pobjedom na kraju. Pokazali smo da se možemo “vratiti iz mrtvih” i nadamo se kako će ova serija pobjeda potrajati što duže kako bi osigurali miran plasman na polusezoni.“, ispričali su sisački rukometaši.

U ovoj utakmici raspoloženi su bili Pijalović s 8 pogodaka dok je uz njega Ražić postigao 6 pogodaka, a pratili su ga Jurković s 5 odnosno Prišek s 4 gola. Veliki doprinos pobjedi dao je i vratar Novinc sa svojih velikih 17 obrana i 4 obranjena sedmerca.

Sljedeće kolo rukometaši Siska na domaćem terenu dočekuju ekipu Osijeka, glavnog konkurenta za naslov prvaka.
Utakmica se u SD Brezovica igra u nedjelju, 7.studenog, s početkom u 19 sati. Cijena ulaznice je 10 kuna.

najčitanije