Rukometaši Siska u kategoriji do 11 godina osvojili brončanu medalju na prvenstvu Hrvatske

Rukomet

Mladi sisački rukometaši do 11 godina osvojili su brončanu medalju na završnom turniru prvenstva Hrvatske koje se održavalo u Poreču od 02. do 05. lipnja.

Naši su bili smješteni u grupu D s ekipama : Virovitica, Ivančica Ivanec, Solin i domaćin Poreč gdje su uvjerljivo osvojili prvo mjesto s stopostotnim učinkom.

 

U četvrtfinalu dočekala ih je ekipa Ivan-Mikanovci i naši su to uspješno odradili, a onda u polufinalu stari rival i po imenu najjači rukometni klub PPD Zagreb. Naši su izgubili 16:13 i slijedila je borba za broncu protiv Maksimir Pastele.

 

Fenomenalni ulazak u utakmicu i vodstvo od 1:4 sve do poluvremena kada naši posustaju i upadaju u “crnu rupu” i Maksimir sustiže rezultat i na kraju 30-te minute semafor svijetli 10:10 i pristupilo se izvođenju sedmeraca, a na kraju je naš vratar Andrej Žinić zabio pa potom obranio sedmerac i svojoj ekipi donio povijesni rezultat i prvu medalju ove generacije na najvažnijem završnom turniru.

 

Za Sisak su nastupali :

Andrej Žinić, Teo Španović, Natko Bartolović, Jakov Lončar, Šimun Štimac, Vid Rukljač, Grga Novak, Mislav Lerotić, Ivano Bešić, Marin Gruica, Tin Glavinić, Tin Jagatić, Toni Logomer, Matej Sertić, Eugen Ivičinec, Fran Bilobrk, Matej Kostelac, Gabriel Klobučar, Ivano Lipovac i Relja Rostaš.

 

Treneri : Josip Ražić, Mario Knez, Marko Lončar i Domagoj Orlić.

najčitanije