Rukometaši Siska poraženi od ekipe Novog Zagreba

imp

Rk Sisak 3

Rukometaši Siska poraženi su od ekipe Novog Zagreba. Utakmica koja se u SD Zeleni brijeg igrala u subotu u sklopu 4.kola 1. HRL Sjever završila je rezultatom 25:30 za goste. Početak iz snova za sisačke rukometaše, početno vodstvo od 3:0 pa 5:1 i rezultatsku prednost održavaju sve do 24. minute gdje gosti serijom od 4:0 poravnavaju rezultat na 9:9 i prelaze u vodstvo 9:10 pa je domaći trener Orlić primoran pozvati minutu predaha kako bi vratio naše rukometaše u prednost nakon neobjašnjivog pada u igri.

Povećavali su rukometaši Novog Zagreba svoju prednost te je na isteku prvog poluvremena semafor u sisačkoj dvorani Zeleni Brijeg svijetlio 11:14 u korist gostiju iz Zagreba.

Drugo poluvrijeme donosi nešto bolju igru sisačkih rukometaša pa u 36. minuti Ražić zabija za smanjenje 15:17, ali ponovno naši gube konce utakmice te vratar gostiju uz par vezanih obrana podiže svoju ekipu i gosti ponovno dižu svoju prednost i u 57. minuti imaju nedostižnih 6 golova viška ( 23:29 ), a rezultat na kraju ovog susreta glasi 25:30 za Novi Zagreb.

Najbolji u našim redovima bio je Ražić s 6 pogodaka, a pratili su ga Pijalović i Prišek sa po 4, a po 3 pogotka zabili su Balija i Jurković.

 

 

 

Foto – Antonio Novinc

najčitanije