Rukometaši Siska na domaćem terenu pobijedili ekipu Preloga

mradenovic

251020211635197121.jpeg

Sisački rukometaši u subotu su na domaćem terenu igrali 3.kolo 1.HRL lige Sjever te su upisali svoju treću uzastopnu pobjedu. Odličnom igrom i sa 13 pogodaka istaknuo se Rok Malin.

Slijede ga Matteo Ražić sa 5 pogodaka, Mario Prišek sa 4, Antonio Čunčić i  Ivan Družinec sa po 3, Filip Devčić i Dorian Pijalović po 2 te Dario Žarković 1 pogodak. Za Sisak su još igrali Enis Krličević, Danijel Gnjatić, Luka Domitrović, Matija Balija, Antonio Jurković te vratari Antonio Novinc, Juraj Fritz-Sabljak.

„Iako ne u briljantnom izdanju, seniori su ostvarili pobjedu te 2 važna boda ostaju kod kuće. I ovako teško ostvarena pobjeda dokaz je kvalitete, a dečki su pokazali još jednom da ova ekipa ima pobjednički mentalitet što im itekako ide u prilog za utakmicu 4.kola kada se sastaju sa odličnom ekipom Novog Zagreba“, napominju u klubu.

Nakon odigrana tri kola, Sisak je vodeći na tablici, a hoće li tako ostati, vidjet ćemo nakon susreta protiv Novog Zagreba koji se igra u subotu, 9.10. u 17h u SD Brezovica.

najčitanije