RK Sisak ušao u 1. HRL Sjever

mradenovic

251020211635198490.jpeg

Rukometni klub Sisak novi je član 1. HRL Sjever. U lokalnom derbiju na parketu Brezovice savladali su Petrinju rezultatom 33:23.
„Od početka smo se nametnuli kao fizički spremnija ekipa, držali smo cijelo vrijeme 3, 4 do 5 golova razlike. Oko 40.minute Petrinjci su nas pritisnuli, sa 7 razlike smo pali na samo 2. Tu je bilo dosta nervoze, promašili smo dosta zicera, protivnik je kažnjavao greške. Nakon time-outa smo se konsolidirali i nakon njihovih isključenja ponovno smo vratili veliku razliku“, rekao je trener Domagoj Orlić te dodao da igrači sada idu na odmor, a pripreme za sezonu u novoj ligi počinju u kolovozu.

rukometni klub sisak 5 rukometni klub sisak 4

Upravni odbor i Skupština Hrvatskog rukometnog saveza prošli su tjedan donijeli odluku o novom sustavu natjecanja. Za ulazak u viši rang natjecanja natjecali su se RK Ludbreg, RK Rugvica te RK Petrinja. U prvoj utakmici u subotu RK Petrinja savladao je RK Ludbreg rezultatom 21:19, a Sisak je uvjerljivo slavio protiv RK Rugvica rezultatom 26:36.
„Nadam se da će sastav i nagodinu ostati kompletan. Mislim da ćemo igrati zapaženu ulogu u 1. HRL Sjever jer svojom igrom već duže vrijeme pokazujemo kako smo na nivou te lige“, zaključio je Orlić.

najčitanije