RK Sisak na domaćem parketu dočekuje RK Maksimir Pastelu

Rk Sisak Rk Pastela

 

Sisački rukometaši u sklopu 22. kola 1. HRL sjever u subotu, 02. travnja  dočekuju momčad Maksimir Pastele koja se nalazi na 5. mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih 28 bodova.

Ovo je drugi susret ove dvije ekipe, a prvu utakmicu su naši rukometaši odigrali bez pobjednika u prvom dijelu natjecanja ( 28:28 ) u Zagrebu i tako “otkinuli” bod vrlo dobroj ekipi Maksimir Pastele koji su u tom trenutku sasvim sigurno računali na oba boda.

Utakmica počinje u 16:30 sati, a svi oni koji su u mogućnosti neka dođu u subotu popodne u GSD “Zeleni Brijeg” biti podrška našim rukometašima u borbi za nova dva boda.

 

Utakmica u Osijeku prošlog vikenda je pokazala da su se naši “digli” u napadu i obrani bez obzira na poraz od favoriziranog Osijeka te sigurno obećavaju dobru i zanimljivu utakmicu bez “šokova” kao što je bilo protiv Virovitice.

 

Dođite svi – veliki i mali, stari i mladi, bake i djedovi, susjedi i susjede na rukometno poslijepodne i budite osmi igrač koji će dodatno pogurati naše prvoligaše u ovoj utakmici u borbi za vrlo bitna dva boda.

 

Cijena ulaznice je 10 kuna.

Ulaz je dozvoljen bez Covid-19 digitalnih potvrda.

najčitanije