Rezultati 40.malogonometnog turnira Vladimir Šikić

mradenovic

261020211635237429.jpeg

Nakon gotovo mjesec dana malonogometnih utakmica, pobjedničke pehare na jubilarnom 40.malonogometnom turniru Vladimir Šikić, u zrak su podignule ekipe ‘Vulkanizacija Mario’ u seniroskoj konkurenciji te ekipa ‘Nikšić automobili – Cvjećarna Lampaš’ u veteranskoj konkurenciji.
Ovogodišnji turnir okupio je ukupno 91 ekipu u šest kategorija.
U kategoriji prstića treće mjesto osvojila je ekipa Frankopan izgubila je od ekipe Češko Selo rezultatom 3:4. Drugo je pripalo ekipi Petrovec koja je u finalu izgubila od ekipe Segesta A, rezultatom 1:0. Kod limača su se za broncu borile ekipe Češkog Sela i Segeste C, a utakmica je završena rezultatom 0:1. U finalu, ekipa Špansko pobijedila je ekipu Moslavina rezultatom 7:2. Za broncu u kategoriji mlađih pionira borile su se dvije ekipe Segeste. Segesta C pobjedila je ekipu Segesta B rezultatom 1:0. U finalu su se susrele ekipe Segesta A i Bad Blue Kids. Segesta je od Kidsa izgubila rezultatom 0:2. Segesti A je tako je pripalo srebro, a Bad Blue Kidsima zlato. Kod starijih pionira za broncu su se borili ekipa Segesta B i CB Pinokio Metalac 2. Segesta B slavila je rezultatom 3:1. U finalu za starije pionire Segesta A bila je bolja od Moslavine pobjedivši ih rezultatom 3:2.
U utakmice za treće mjesto igrali su Hotel sport i Džakulini hobosi, a rezultat je bio 1:7. U seniorskom finalu, Vulkanizacija Mario Petrinja pobijedila je Autoškole Klindić – Učilište Informo rezultatom 3:1. Kod veterana, za treće mjesto su igrali AP Delkić i Mlin i pekare, a rezultat je bio 5:6. U finalu je slavila ekipa Nikšić automobili Cvjećarnica Lampaš koja je pobijedila Drvoštit Petrinja rezultatom 4:2.
Najbolji strijelac u veteranskoj konkurenciji bio je Mario Garba iz Segeste sa 5 pogodaka. Za najboljeg vratara proglašen je Tomislav Gavrić iz ekipe Nikšić automobili Cvjećarnica Lampaš, a najbolji igrač bio je njegov suigrač, Josip Preučil. Kod seniora, najbolji strijelac bio je Daniel Matković iz ekipe Autoškole Klindić – Učilište Informo koji je zabio 8 golova. Najbolji vratar bio je Draženko Pranjić, također iz ekipe Autoškole Klindić – Učilište Informo, a za najboljeg igrača proglašen je Marko Korečić iz ekipe Vulkanizacija Mario.
U Sklopu završnice odigrane su i tri egzibicijske utakmice. U kategoriji prstića, izjednačeno su, rezultatom 8:8 igrali Metalac i Futsal Dinamo. Kod veterana, Selekcija turnira izgubila je od Selekcije veterana HNS-a rezultatom 4:5. Seniorska Selekcija turnira odigrala je izvrsnu utakmicu i rezultatom 7:0 pobijedila Futsal Dinamo.

foto: Grad Sisak

najčitanije