Provaljeno u prostorije Segestine Škole nogometa

imp

Provala Segesta 1

U sinoćnjoj provali na Gradski stadion, HNK Segesti su ukradene i uništene lopte i druga oprema za rad s djecom, procijenjene vrijednosti 25 tisuća eura.

 

Provalnici su polomili su metalne prečke ispod tribina, uvukli se u spremište, a zatim provalili i u pojedine zaključane bokseve u kojima je bila spremljena trenažna oprema. Preostel lopte i opremu, koje nisu odnijeli – provalnici su probušili, polomili i ostavili u spremištu.
Ta se oprema koristila isključivo za rad s preko 250 djece iz škole nogometa HNK Segesta.

 

Provala Segesta 2

 

Policiji bi kažu u Segesti posao trebala olakšati činjenica da je ukradena oprema vrlo specifična sportsko trenažna oprema velike vrijednosti. Nestali su setovi kapica za označavanje prostora, ljestve za koordinaciju, setovi čunjeva, ali i lopte koje su namijenjene radu s djecom.

 

„Ova provala ima isključivo zlu namjeru prema našoj školi nogometa i našoj djeci. Nestala je i uništena oprema koju smo godinama skupljali kako bi stvorili što bolje uvjete za rad s najmlađim uzrastima nogometaša. Šokiran sam i ne mogu shvatiti to zlo koje nam je netko napravio“, kazao je Dalibor Sanader, voditelj Škole nogometa HNK Segesta.

 

Policija je, nakon prijave, obavila očevid i započela kriminalističko istraživanje.

 

Provala Segesta 6

Foto – Grad Sisak

najčitanije