Predavanje i radionice nordijskog hodanja

Nordijsko Hodanje

U Sisku je osnovan, na inicijativu Kluba nordijskog hodanja Varaždin, inicijativni odbor za osnivanje kluba u Sisku. Odbor u subotu, 5. ožujka u 10:00 sati, u suradnji s klubom iz Varaždina te Hrvatskim savezom nordijskog hodanja organizira predavanje o nordijskom hodanju s radionicom. Predavanje će se održati na sisačkom bazenu, u dvorani na 1. katu, a nakon predavanja i radionice, prisutni će biti upoznati sa početkom 1. škole nordijskog hodanja koja će početi u subotu, 12.03.2022. i trajat će 4 dana.

 

Predavanje će u subotu, 5. ožujka održati predavači Davorin Antonić, mag. kineziologije, INWA instruktor, glavni nacionalni trener i predsjednik HSNH; Krešimir Ritz, viši sportski trener, instruktor nordijskog hodanja, predsjednik Edukacijskog odbora HSNH te Srećko Radulović, voditelj nordijskog hodanja, član Izvršnog odbora HSNH, član Inicijativnog odbora za osnivanja Kluba nordijskog hodanja Sisak.

 

Program škola nordijskog hodanja izvodi se prema priručniku Saveza, usklađenim sa priručnikom (Međunarodne organizacije za nordijsko hodanje) koji su dobili svi polaznici tečaja za voditelje nordijskog hodanja. Program škole održat će se na Segesti.

 

Naknada za školu nordijskog hodanja (4 dana po 2 školska sata) iznosi 150,00 kn i uplaćuje se na početku škole NH, preko uplatnice, kod voditelja škole. Organizator može pomoći kod nabave kvalitetnih štapova za nordijsko hodanje, uz popust od 20%, a možete ih i iznajmiti po 50,00 kn, dok traje škola. Prijave zainteresiranih za školu nordijskog hodanja primaju na e-mail: klubnh.sisak@gmail.com ili mobitel 095/3946444 (Srećko Radulović). Nakon prijave dostavlja se raspored škole NH i prijavnicu koju treba ispuniti i dostaviti na e-mail kluba ili predati na početku škole NH.

najčitanije