Poznati su finalisti malonogometnog turnira „Vladimir Šikić“

mradenovic

261020211635237516.jpeg

Nakon gotovo mjesec dana malonogometnih utakmica, poznati su finalisti 40.malonogometnog turnira Vladimir Šikić u organizaciji NK Metalac. Finalne utakmice igrat će se u SD Brezovica u nedjelju, 20.siječnja. Utakmice za najmlađe uzrasne kategorije, prstiće i starije pionire, počinju u 10 sati, a dodjela nagrada planirana je za 12:50. Turnir se nastavlja u 13:10, a igrat će limači i mlađi pioniri. Nakon četiri odigrane utakmice, u 15:40 dodjeljuju se nagrade, a od 16:10 na teren izlaze seniori i veterani. Turnir završava u 21:30 dodjelom nagrada za najstarije kategorije.
Na završnici turnira dolazi i seniorska ekipa Futsal Dinama odigrati egzibicijsku utakmicu protiv selekcije turnira, dok će omladinski pogon Futsal Dinama odigrati egzibicijske utakmice protiv omladinskog pogona NK Metalac.
Za natjecateljske kategorije mlađih i starijih pionira, kategoriju limača i prstića i ove godine pripremljene su medalje i pehari za prva tri mjesta u ove tri natjecateljske kategorije. Cijena ulaznice na dan finala je 20 kuna. Roditelji s godišnjom članskom iskaznicom nogometnog kluba “Metalac” uz predočenje iste, imaju pravo na besplatan ulaz na sve utakmice omladinskih kategorija.
Raspored utakmica za finalni dan turnira možete pronaći ovdje.

najčitanije