Postani vitez! :)

nn

261020211635265014.jpeg

Postani vitez – poručuju sisački hokejaši!
Odmah da razjasnimo, ne pozivaju vas da se uključite u viteštvo, nego upišete u školu hokeja na ledu.
Ponuđene su Mala i Velika škola, pa će djeca u dobi od pet do deset godina biti upisana u Malu školu, a oni stariji, kadeti i mlađi juniori od deset do četrnaest godina u Veliku školu. Jedan trening traje sat vremena, a tjedno se trenira pet puta.
“Treninzi se održavaju utorkom u dvorani na sisačkom bazenu, a četvrtkom i petkom te subotom i nedjeljom na igralištu Osnovne škole 22. Lipanj. Kad krene sezona leda, prebacujemo se na ledenu plohu klizališta Zibel gdje se treninzi isto održavaju pet puta tjedno”, rekao je Mateo Lončar, trener u HK Vitezovi Sisak. Roditelji, ako vam se ideja sviđa, no strahujete da ćete morati prilično stanjiti kućni budžet da biste svom djetetu kupili svu moguću opremu, evo sjajne vijesti – hokejaški klub ima svoju opremu i, iako su već dosta toga podijelili jer imaju puno članova, uvijek se nešto nađe, rekao je Mateo, naglasivši da ukoliko eventualno roditelji imaju neku opremu slobodno mogu donijeti i tako pomoći da baš svi sadašnji i budući članovi imaju potrebnu opremu.
Cijena mjesečne članarine je 150 kuna po djetetu, ali ako je u obitelji dvoje djece koja treniraju, onda je cijena za oboje 200 kuna. U školu hokeja na ledu mogu se upisati i djevojčice, koje po propisima mogu trenirati zajedno s dječacima do 16 godina.
Prijaviti se možete svaki dan, a više informacija možete saznati na službenoj web stranici kluba – www.khl-sisak.hr.

najčitanije