Poraz na domaćem parketu od KTC-a

Rukomet

Sisački rukometaši nisu uspjeli iznenaditi momčad KTC-a te su poraženi s 32:37 na domaćem terenu. Iako je gostujuća momčad došla kao favorit, morali su se namučiti kako bi opravdali tu činjenicu, a otpor naših rukometaša slomili su tek polovicom drugog poluvremena, gdje su iz neizvjesne utakmice s tri gola u nizu preselili prednost na svoju stranu.

 

Sisački rukometaši držali su se dobar dio utakmice, a najbolji period utakmice je bio kada su naši u 24. minuti gubili 12:17 i fantastičnom obranom gdje je bilo puno borbe i podrškom mnogobrojne publike i brzim golovima u 28. minuti poravnali rezultat na 17:17. Trener KTC-a Dalibor Sokač u tom je periodu bio primoran potrošiti dva time-outa. Do kraja je poluvremena su gosti zabili dva pogotka, a rezultat na poluvremenu je 18:19.

 

U drugi dio utakmice naši ulaze uspavano, uspjeli su gosti u tome s dugačkim napadima uspavati naše i već u 38. minuti rezultat je 20:24 za KTC.

 

Bez prave podrške golmanskog dvojca Novinc – Fritz Sabljak koji zbog svojih ozljeda nisu mogli dati pravi doprinos u ovoj utakmici, priliku je dobio treći vratar Dominik Hajduk te je dobro iskoristio svoju minutažu i sakupio 4 obrane u posljednjih deset minuta utakmice.

 

Najbolji je u redovima Siska bio Ivan Žarković sa 6 pogodaka,  uz njega bili su Balija i Ražić sa po 4 pogotka, a jedan manje zabio je Jurković.

 

Kod gostiju istaknuo se Luka Tandara s 8 pogodaka, a uz njega strijelci su bili Robert Marković s 7 odnosno Vladimir Ostarčević s 6 pogodaka.

 

U idućem kolu čeka ih gostujuća utakmica u Đakovu, na rasporedu je u subotu, 30. travnja s početkom u 14 sati.

najčitanije