Plivanje: Izabela Gulan i Irma Petrović brončane na kadetskom Grand Prixu

Plivanje

Na bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu 9. i 10. travnja održano je natjecanje Festival plivanja 2022. u organizaciji PK Dubrava.

Ovo natjecanje 4. je postaja HPS kadetskih Grand Prix natjecanja od ukupno šest, i prvo u 50 metarskom bazenu. U Zagrebu se okupilo  394 natjecatelja iz 27 plivačkih klubova iz Hrvatske.

PK Sisak Janaf nastupio je sa devet plivačica i jednim plivačem. U vrlo jakoj konkurenciji plivačice Izabela Gulan i Irma Petrović osvojile su brončane medalje. Izabela je bila treća u disciplini 200m leptir, dok je Irma osvojila treće mjesto u disciplini 200m prsno.

 

Svakim svojim skokom u bazen natjecatelji iz Siska popravljali su svoje osobne rezultate. Osim medalja treba izdvojiti 4. mjesto Izabele Gulan u disciplini 400m mješovito,7. mjesto u disciplini 100m leptir, 6. mjesto Laure Panjković u disciplini 100m slobodno i 8. mjesto u disciplini 100m leđno, te 7. mjesto Irme Petrović u disciplini 100m prsno.

 

Za PK Sisak Janaf u Zagrebu su plivali : Mia Posavec, Laura Panjković, Vlatka Panjković, Irma Petrović, Izabela Gulan, Lu Barbić, Sara Balen, Elena Bilušić, Ana Bobetko i Luka Trkulja.

 

Treneri na natjecanju su bili Marko Milatović i Dejan Rukljač.

najčitanije