Plesači TOP STEP-a vrlo uspješni u 2014.

imp

261020211635284159.jpeg

Završetak 2014. za plesače Športskog plesnog kluba TOP STEP smatra se vrlo uspješnim, otkriva nam to voditeljica kluba Marijeta Rimay. Naime, 16 natjecateljskih plesnih parova koji su tijekom 2014. godine predstavljali grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, učinili su to proplesajući 14 od ukupno 14 hrvatskih turnira i odlaskom na 5 međunarodnih turnira.

Rezultiralo je to s 47 zlatnih, 41 srebrnom, 20 brončanih medalja, ali i s 4 medalje na Prvenstvima RH te tri finala. Tim su rezultatima čak četiri plesna para TOP STEPA ušla u popis reprezentacije Republike Hrvatske u sportskim plesovima.

Isto tako, klub je proveo tri puta upise na plesne tečajeve za odrasle, a pomladak škole i plesni vrtić upisivali su djecu tijekom cijele godine. Pokrenuli su i pilates i body rock za građanstvo i aktivne sportske parove te organizirali radionice kizombe, salse, batchate i argentinskog tanga.

Ako ste se prepoznali u jednom od ovih ritmova ili jednostavno želite plesom uljepšati svoj život slobodno im se pridružite.

Više informacija na http://www.topstep.hr/

najčitanije