PK Top Step i ove sezone najbolji u Hrvatskoj

kh

Na međunarodnom DSE, Open i Bodovnom turniru plesači sisačkog SPK Top Step osvojili su 5 zlatnih medalja, 8 srebrnih i 3 brončane medalje.

Turnir je održan u subotu, 17.listopada, u Zagrebu, a ispred ŠPK-a Top Step nastupili su Matija Marković i Zala Hauptman, aktualni prvaci RH u LA i doprvaci u 10 plesova. Plesali su u kategorijama mladeži i starije mladeži, u disciplinama standardnih i latinsko-američkih plesova, te osvojili 2 zlata, 2 srebra i 2 bronce.

Ivor Kerep i Tara Bećirević nastupili su u 4 kategorije na DSE i Open turniru, uvrstivši se u finale, a na bodovnom dijelu natjecanja osvojili su zlato u LA i broncu u ST plesovima.

Erik Kerep i Tara Fajferić također su nastupili na DSE i Open turniru plasiravši se u finale, dok su u bodovnom dijelu natjecanja osvojili dvije srebrne medalje. Tara je osvojila i u pojedinačnom dijelu natjecanja 2 srebrne medalje.

Tin Kral i Gabrijela Šustić, aktualni prvaci RH u 10 plesova i doprvaci u LA plesovima, nakon prvog finala i 4. mjesta u ST plesovima, a zbog zadobivene ozljede, morali su prekinuti s natjecanjem.

Marko Perić Špehar i Eva Ljubešić, u kategoriji mlađih osnovaca D1 LA osvojili su srebrnu medalju.

U solo dijelu natjecanja plesale su: Maruška Bralić, osvojila je 2 zlatne medalje, Lara Topić, plasirala se na 4. i 6. mjesto, Emma Balaban, osvojila je srebro u ST plesovima i 6. mjesto u LA plesovima.

Ovim natjecanjem, kao i prethodnim nastupima kroz 2020. godinu (koja je i za plesače bila iznimno stresna, obzirom na efekte Covid pandemije), SPK Top Step potvrdio je status najboljeg plesnog kluba u Hrvatskoj.

najčitanije