PK Sisak Janaf odličan na ekipnom PH

kh

261020211635209286.jpeg

Plivačice sisačkog plivačkog kluba osvojile 3. mjesto na B prvenstvu, plivači 1. mjesto na C prvenstvu i plasman u viši rang.

Plivački klub Sisak JANAF nastupio je prošli vikend, 7. i 8. ožujka, na dva odvojena Ekipna prvenstva Hrvatske. Ženska ekipa nastupila je na B Ekipnom Prvenstvu Hrvatske u Splitu. Muška ekipa nastupila je na C Ekipnom Prvenstvu Hrvatske u Vukovaru.

Na B Ekipnom PH u Splitu, za iznimno mladu žensku ekipu, u pratnji trenera Hrvoja Petrovića i Marka Milatovića, nastupile su: Nola Brnad, Paulina Kušan, Jana Pavičić, Olivera Šćrbak, Sandra Vujić, Ema Harčević, Lorena Bilušić, Ema Viljevac, Antonia Šapina i Antonia Buić.PK SISAK JANAF_Z2
Natjecanje se odvijalo u tri dijela, te je nakon prvog dijela PK Sisak JANAF u konkurenciji 8 klubova zauzimao 6. mjesto. Uz odlično navijanje i odlično plivanje, plivačice Siska su nakon završenog drugog dijela bile četvrte, dok su u zadnjem dijelu uspjele izboriti izvrsno treće mjesto.PK SISAK JANAF_Z1

Na C Ekipnom PH u Vukovaru za mušku ekipu PK Sisak JANAF nastupili su: Ricardo Rimay, Ilan Vezmarović, Goran Vujić, Ivan Mitar, Otto Porcer i Mario Maričević te Marko Vujnović kao zamjena i podrška. PK SISAK JANAF_M2Plivači su bili u pratnji trenera Luke Perekovića i Dejana Rukljača.

PK SISAK JANAF_M1
U konkurenciji 12 klubova natjecanje se također odvijalo u tri dijela. Izvrsnim nastupima nakon prvog dijela Plivački klub Sisak JANAF zauzeo je drugo mjesto sa minimalnim zaostatkom za vodećima. U drugom dijelu razlika za vodećima se malo povećala te su na kraju drugog dijela bili treći u poretku. Zadnji dio plivači Plivačkog kluba Sisak JANAF odradili su posebno nadahnuto i borbeno, te odličnim plivanjem uspjeli izboriti prvo mjesto na C Ekipnom Prvenstvu Hrvatske. Taj rezultat im je donio plasman u viši rang, odnosno B prvenstvo Hrvatske.

najčitanije