PK Sisak JANAF na Grand Prixu Jadran

kh

261020211635239933.jpeg

Na prvom iz serije HPS Grand Prix natjecanja u novoj sezoni najviše uspjeha u sisačkoj ekipi imale su Dora Mihaljević i Nika Pancirov.

Domaćin natjecanju je bio splitski PK Jadran, a utrke su se plivale 27. i 28. listopada u Šibeniku zbog rekonstrukcije bazena u Poljudu. Na natjecanju su nastupila 32 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, sa ukupno 293 prijavljenih natjecatelja.

PK Sisak JANAF nastupio je sa 17 plivačica i plivača (Nika Pancirov, Paulina Kušan, Nola Brnad, Jana Pavičić, Olivera Šćrbak, Sandra Vujić, Dora Mihaljević, Ema Viljevac, Ema Harčević, Lorena Bilušić, Hana Šarko, Sara Aldžić, Matija Jurišić, Goran Vujić, Ivan Mitar, Marko Vujnović, Franko Antoliš), a većini od njih ovo je bilo treće natjecanje u protekla tri vikenda.

– Kao i na prethodna dva natjecanja, ovi nastupi poslužili su nam kao kontrolna točka u procesu pripreme za Državno prvenstvo. Na GP Jadran medalje za naš klub osvojile su Dora Mihaljević i Nika Pancirov. Mihaljević je osvojila tri srebrne medalje u disciplinama 100, 200 i 400 m mješovito, a Nika Pancirov broncu na 800 m slobodno. – saznali smo od trenera PK Sisak JANAF.

Foto:

najčitanije