Ovog vikenda završetak malonogometnog turnira "Vladimir Šikić"

nn

261020211635258185.jpeg

U subotu 21. siječnja, u Sportskoj dvorani Brezovica, igra se finalni dan na 38. malonogometnom turniru “Vladimir Šikić”. Turnir će početi utakmicama mladeži za 3. mjesto, poslije njih slijede finalne utakmice u kategorijama limača, mlađih i starijih pionira. Nakon toga su podjele medalja najboljim ekipama. Prva egzibicijska utakmica počinje u 14:20
sati u kojoj se već sada 3 put u posljednje četiri godine sastaju mame Metalca i mame Segeste! Poslije prve egzibicijske utakmice slijede utakmice za 3. mjesto u kategorijama veterana i seniora da bi poslije njih uslijedilo finale veterana između Agram Life Osiguranje Sisak i Pekare Edi. Nakon prvog finala slijede podjele pehara i medalja u kategoriji veterana.
Druga egzibicijska utakmica slijedi u 17:15 sati kada se sastaju seniorske ekipe Metalca (koji slavi 70. godina postojanja) i HNK Segeste (koja je proslavila 110. rođendan). I ove godine organizatori turnira izvlačit će bogate nagrade na tomboli koja će biti izvučena prije seniorskog finala, a na kraju dana slijedi utakmica seniorskog finala u kojoj se sastaju ekipe Caffe Bar Paradiso Garešnica i domaća sisačka ekipa Nikšić Automobili Cvjećarnica Lampaš.

najčitanije