Otvoreno prvenstvo grada Siska u kuglanju

ibb

261020211635245542.jpeg

U povodu obljetnice vojno redarstvene akcije Bljesak, Udruga HVIDR-a grada Siska organizira 10. otvoreno prvenstvo grada Siska u kuglanju koje će se održavati do 1. svibnja na kuglani u Športskorekreacijskom centru Sisak. Na ovogodišnje natjecanje prijavljeno je oko 140 sudionika.

Simboličnim bacanjem prve kugle, prvenstvo grada Siska u kuglanju otvorila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček: ”Ovo je lijepa prigoda da si još jednom posvjedočimo koliko HVIDR-a grada Siska dobro radi i koliko je organizirana. Čak 10. obljetnica ovog prvenstva govori ne samo o tradiciji nego i o održivosti cijele priče, budući da sada više ne kuglaju samo članovi udruge nego i članovi njihovih obitelji. Dakle, priča se nastavlja. I kroz sve ostale projekte, a prvenstveno one u kojima rade s djecom, Grad Sisak definitivno prepoznaje značaj ove udruge i zato smo ih i došli danas podržati.”, poručila je gradonačelnica.

Prije početka natjecanja, paljenjem svijeća kod spomenika u Parku dr. Franje Tuđmana odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima.

najčitanije