Osobnim rekordima otvorili novu sezonu Grand Prix-a

kh

261020211635229459.jpeg

Najvrijedniji rezultat u Splitu za PK Sisak JANAF isplivala je Olivera Šćrbak, a srebro je osvojila Jana Pavičić. Ostali su sisački predstavnici mahom plivali svoja nova najbolja vremena.

U organizaciji PK Jadran Split, u Splitu, na zatvorenom 25 metarskom bazenu je proteklog vikenda održan prvi iz ovosezonske serije HPS HEP GRAND PRIX mitinga, ‘’Jadran Grand Prix’’.

Na natjecanju je nastupilo 397 plivačica i plivača iz 30 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske.

PK Sisak JANAF nastupio je sa 11 plivačica (Nola Brnad, Paulina Kušan, Jana Pavičić, Olivera Šćrbak, Sandra Vujić, Ema Viljevac, Hanna Šarko, Ema Harčević, Lorena Bilušić, Antonia Buić, Antonija Šapina) i 6 plivača (Ilan Vezmarović, Ivan Mitar, Goran Vujić, Marko Vujnović i Otto Porcer, Gregor Stojanović).Split 10 2019 (8)

U iznimno jakoj konkurenciji sisački plivači osvojili su jednu medalju (srebrnu medalju u disciplini 50 m prsno u konkurenciji juniorki osvojila je Jana Pavičić), te je postignuto 45 osobnih rekorda. Vrijedi istaknuti i da su plivači sisačkog kluba otplivali 19 A normi i 11 B normi za nastup na zimskom Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine u 25 metarskom bazenu.Split 10 2019 (3)

I dok su na natjecanju u Splitu srušena 4 nacionalna rekorda, najvrijedniji rezultat za PK Sisak JANAF isplivala je Olivera Šćrbak (u disciplini 200 slobodno), ali on joj je bio dovoljan tek za četvrto mjesto u juniorskoj konkurenciji.

Plivače PK Sisak JANAF-a u Spltu su vodili treneri Luka Pereković i Marko Milatović.

najčitanije