Osam sudaca iz Siska na listi sudaca HNL-a

imp

261020211635252949.jpeg

Pravdu na zelenom travnjaku prve tri hrvatske nogometne lige provode i suci iz Siska i Petrinje.
Riječ je o osam sudaca iz Siska i jednom iz Petrinje. Listu predvodi uskoro međunarodni sudac Vedran Đurak, momak iz Stupna koji se nalazi na B listi (pomoćni sudac) 1. HNL. Vedran već nekoliko godina čuva čvrsto svoje mjesto na najjačoj ligi u državi i ako ne bude ne predviđenih ozljeda, isti će uskoro dobiti znak UEFE!
Zajedno s njim na prvoj ligi, u talent programu A liste (glavni sudac) je Marko Cestarić, jedan od najmlađih sudaca na najvišem rangu hrvatskog nogometa, te zasigurno veliki talent i budućnost sisačkog .

suci 3 suci 2 suci 1
Na drugoj HNL imamo dva suca iz Siska i jednog iz Petrinje. Na A listi se nalazi Vlatko Mlinarić, a na B listi se nalazi Tomislav Mioković i Emir Trklja (Petrinja).
Na trećoj HNL imamo sudačku četvorku koju predvodi bivši nogometaš Segeste i Lekenika, a sada sudac A liste Igor Marić, a zajedno s njim na A listi je mladi i perspektivni Davor Ješić. Na B listi se nalazi Krunoslav Blažeković, te od ove godine Matija Kukurić.
Od kontrolora suđenja na prvoj ligi su Vlado Svilokos te bivši predsjednik komisije sudaca Hrvatske, Dušan Kukić. Na drugoj ligi je Igor Pelc.

najčitanije