Odlični rezultati za ŠSK HVIDRA na 7. Marinkovićevu memorijalu

imp

Ekipa Za Marinkovićev Memorijal 03.02.2024.

Šestero kadeta ŠSK HVIDR-a Sisak sudjelovalo je u subotu, 3.veljače, u Zagrebu na 7. Marinkovićevom memorijalu koji je već godinama pripremni turnir za najmlađe članove kluba.

 

Na turniru su nastupili Tara i Zara Branković, Franka Šaban, Barbara Brnad, Tea Petrović i Marko Dragosavac.

 

Marko Dragosavac, Najbolji Rezultat Turnira

 

Marko Dragosavac uz pojedinačno prvo mjesto sa 188 krugova osvaja i naslov najboljeg puškaša turnira. Valja napomenuti da Marko tu disciplinu ne trenira jer trenira standard.

 

Marko Dragosavac Marinkovičev Memorijal

 

Ekipa kadetkinja je s 556 krugova premoćno osvojila prvo mjesto. Članice ekipe su bile Franka Šaban, Tara Branković i Barbara Brnad.

 

Kadetkinje Tara Branković, Barbara Brnad, Franka Šaban 1. Mjesto Marinkovičev Memorijal

Franka je sa 186 krugova osvojila drugo mjesto u kategoriji kadetkinja. Isto mjesto, samo u kategoriji mlađih kadetkinja osvaja Barbara Brnad sa 185 krugova. Četvrto mjesto zauzela s istim brojem krugova kao i Barbara zauzela je Tara Branković. Tea Petrović je sa 180 krugova osvojila 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Zara Branković je sa 168 krugova osvojila 11. mjesto.

 

Predaha za sisačke streljače nema je ih već idući vikend očekuje završnica 1. i 2. lige u Osijeku po novom sustavu Hrvatskog streljačkog saveza.

najčitanije