Odličan nastup plivačica PK Sisak Janaf na kadetskom Prvenstvu Hrvatske

imp

Kadezsko Ph 3

Bazenski kompleks Svetice u Zagrebu bio je proteklog vikenda, 23. i 24. srpnja, domaćin Prvenstva Hrvatske za kadete.

 

Natjecanje je bilo podijeljeno u tri dijela gdje su se sve utrke plivale kao finalne.

 

Plivačice PK Sisak Janaf Laura Panjković, Eva Mia Franić, Izabela Gulan i Irma Petrović, pod vodstvom trenera Dejana Rukljača, otplivale su odlične utrke i uspješno privele plivačku sezonu kraju.

„Iako bez osvojene medalje vesele nas poredci među 10 najbolji u Hrvatskoj u svojim disciplinama. Treba reći kako su Eva, Irma i Izabela ulazno godište kadeta, te nam ovako dobro plivanje daje svijetlu budućnost, kada gledamo prema novoj sezoni.“, kažu u klubu.

 

Laura Panjković ostvarila je 7. mjesto u disciplini 100m slobodno sa dvije sekunde popravljenim najboljim vremenom, i 8. mjesto u disciplini 200m leđno gdje je svoje najbolje vrijeme popravljala za tri sekunde.

 

Izabela Gulan ostvarila je 8. mjesto u disciplini 400m mješovito sa dvije sekunde bržim vremenom od prijavljenog, dva puta je bila 9., disciplina 100m leptir i 200m leptir također sa svojim najboljim vremenima te 10. u disciplini 200m mješovito gdje je također popravila svoje vrijeme za dvije sekunde.

Irma Petrović najbolje plasmane ostvarila je u tehnici prsno. Dva puta bila je 6. u disciplini 100m prsno i 200m prsno. Irma je sa ostvarenim najboljim rezultatima uspješno privela sezonu kraju.

 

Eva Mia Franić također je imala plasman u 10. najboljih i to u svojoj najjačoj disciplini 200m leptir gdje je osvojila 10. mjesto.

 

Djevojke su odlične rezultate ostvarile i u štafetnim utrkama, 4 x 200m slobodno ( 6. ), 4 x 100m mješovito ( 7. ), 4 x 100m slobodno ( 7. ).

 

Dodajmo na kraju kako su djevojke osvojile i odlično 5. mjesto u konkurenciji 22 kluba u klupskom poretku na Prvenstvu Hrvatske.

 

Čestitke!

 

Foto – PK Sisak Janaf

najčitanije