Odbojkaši Siska osvojili turnir u Bihaću

kh

261020211635229848.jpeg

Priznanje su još dobili Livio Alić, koji je proglašen najboljim igračem turnira, i Matija Tepavac, kojem je dodijeljena zahvalnica za sudjelovanje na svim dosadašnjim turnirima. 

Odbojkaši Siska su u svoj kalendar priprema za novu sezonu i ove godine uvrstili nastup na turniru u Bihaću (BiH).

Na 16. izdanju memorijalnog turnira, kojim se ujedno obilježilo 60 godina igranja odbojke u Bihaću, su još bile ekipe odbojkaških klubova Zadar, Umag i Bihać.

Sisak je prvu utakmicu igrao s ekipom Zadra i pobjedio 2:0, a u finalu se susreo s domaćinima. Sisak je i tu utakmicu pobijedio rezultatom 2:0 i zasluženo osvojio prvo mjesto.

Iz sisačkog sastava priznanje su još dobili Livio Alić, koji je proglašen najboljim igračem turnira, i Matija Tepavac, koji je dobio zahvalnicu za dolaske na turnir tijekom svih prethodnih godina.

Uspješan nastup u BiH bio je ujedno dobra uvertira u domaće prvenstvo. OK Sisak je novu sezonu sudjelovanja u najkvalitetnijoj hrvatskoj ligi odbojke započeo pobjedom u Slavonskom Brodu protiv Marsonie rezultatom 3:1

Dobru utakmicu odigrali su Livio Alić i Dominik Šajnić, a svoj obol dali su i ostali u sastavu: Vufac, Duraković, Vaško, Tepavac, Šarar, Basta, Senčar, Šimić, Velić i Cvanciger.

Fotografije: USKsport.ba

Foto:

najčitanije