Odbojkaši Rovinja stižu u Sisak

sisakportal-hr

261020211635283294.jpeg

Sisački odbojkaši u subotu, 7.veljače, igraju posljednju utakmicu drugog dijela prvenstva hrvatske u odbojci. Odbojkaši će ugostiti ekipu OK Rovinj, protiv koje očekuju pobjedu i nastavak uspješne serije, čime bi osigurali drugo mjesto na ljestvici pred doigravanje za prvaka države.

” Ova utakmica je zapravo uvertira pred završnicu prvenstva u kojoj ćemo uz pomoć naših vjernih navijača i svih Siščana doći do nadamo se povijesnog rezultata sisačkih klubova u borbi za prvaka države. Kapetan sam ove ekipe i vjerujemo u svoje mogućnosti, imamo i mladost i iskustvo, širinu i vjeru u sebe. Svi smo proizvod sisačke škole odbojke a neki članovi su ili su na putu da postanu članovi reprezentacije Hrvatske. Naši igrači bili su i sportaši Grada Siska, naša ekipa više puta je proglašena najboljom u Gradu. Nije ovo samohvala nego činjenice za vrhunski nastavak sportske priče iz dvorane Brezovica, našeg doma, u kojem ćemo u subotu, nadam se doći do još jedne vriijedne pobjede.” – kazao je igrač i kapetan sisačkih odbojkaša Matija Tepavac

Utakmica OK Sisak – OK Rovinj, igra se u subotu, 7. veljače, s početkom u 20 sati, pred nadaju se sisački odbojkaši punom dvoranom Brezovica.

najčitanije