Novi uspjeh sisačkih plivačica i plivača!

nn

261020211635257418.jpeg

Protekli vikend održana su dva iznimno značajna plivačka natjecanja.

U Rijeci je održan Međunarodni plivački miting, 9. Grand Prix Hrvatskog plivačkog saveza “Victoria-Primorje”, dok je na drugom kraju jadranske obale, u Dubrovniku, održano Prvenstvo Hrvatske u plivanju za kadete.

Na mitingu “Victoria-Primorje” nastupilo je ukupno 543 plivačice i plivača iz 54 kluba iz Slovenije, BIH, Italije, Mađarske, Bugarske, Švedske, Filipina i Hrvatske. Od toga je 11 plivačica i plivača došlo iz Plivačkog kluba Sisak Janaf.

1 (1)

U oba dana odvijala se velika borba, kvalitetno plivanje i puno dobrih utrka, a bez obzira na iznimno jaku konkurenciju, plivači PK Sisak Janaf u Sisak se nisu vratili praznih ruku. Plivač Stefan Brnad osvojio je dvije brončane medalje u disciplinama 200 i 400 m mješovito u kategoriji B, a uz osvojene medalje, plivači i plivačice PK Sisak Janaf plivali su još sedam finala.

Dubrovačku vodu pjenilo je pak 198 natjecatelja kadetskog uzrasta s isplivanim normama iz 30 hrvatskih klubova. Nastup na prvenstvu Hrvatske izborilo je i deset plivačica i plivača PK Sisak Janaf, a nastup svih plivača bio je odličan, s isplivanim osobnim rekordima u svim disciplinama u kojima su nastupali. Nastup Paule Lončarević bio je posebno zapažen, te se plivačica vratila s dvije srebrne medalje, u disciplinama 200 i 400 m slobodno, te dvije brončane medalje, u disciplinama 100 i 800 m slobodno.

Svim članovima PK SJ od srca čestitamo, a pred plivačima, trenerima i kompletnom ekipom su nova natjecanja i puno posla jer je upravo Plivački klub Sisak Janaf organizator ljetnog Prvenstva Hrvatske za kadete u mjesecu srpnju.

najčitanije