Nove medalje za sisački SKOI "Centar"

kh

261020211635233909.jpeg

Iako sisački streljački klub osoba s invaliditetom postoji tek treću godinu, već se može se pohvaliti mnogim uspjesima. Ove sezone s pet medalja iz lige.

U Dugoj Resi je 18.05.2019. održano posljednje kolo lige za osobe s invaliditetom u gađanju zračnim oružjem. Za SKOI “CENTAR” iz Siska nastupali su već poznati natjecatelji. Ponovno se najviše istaknuo Marijan Škledar koji je ukupno u obje discipline koje gađa osvojio srebrnu medalju.

– Iako mu disciplina R-4 “ne leži” u posljednje vrijeme, u disciplini R-5 je ponovo pokazao da je u odličnoj formi. Ukupno je u R-4 osvojio 7 bodova, samo bod više od Katarine Knežić, koja je zbog bolesti propustila jedno kolo i time Škledaru prepustila sjajniju medalju. U R-5 nije bilo tako blizu, Škledar je sa 9 bodova osvojio drugo mjesto u ligi, a u posljednjem kolu je pogodio odličnih 626,1 krug. Katarina je ukupno ponovo osvojila broncu sa 6 bodova. Odličan pomak je u svojoj trećoj sezoni napravio Drago Števinović u disciplini P-1 Zračni pištolj. Nakon pet kola je sa 17 bodova osvojio 2. mjesto. Samo dva boda su mu nedostajala da bude prvi. Nakon reprezentativnih obveza Števinovića i Škledara i odrađene lige, u miru se možemo pripremati za državno prvenstvo koje će se održati 15. i 16. lipnja, vjerojatno u Zagrebu. – rekao je trener Tihomir Ilijević.

najčitanije