Nove medalje za Karate klub Tigar

st

261020211635248440.jpeg

Zlato za Nikolinu Golomboš, bronca za Lana Golomboš i Tiu Škrljac, rezime je natjecanja na 27. Grand Prix Samobor koji je tijekom vikenda okupio 1600 natjecatelja iz dvadesetak zemalja od Francuske, Danske, Izraela do Ukrajine i naših susjednih zemalja. Na ovoj velikoj karate manifestaciji na koju dolaze brojni reprezentativci, nastupali su i članovi Karate kluba Tigar iz Siska.
U petak, 12. siječnja nastupali su kadeti, Lucija Bunjevac, Ema Kardaš i Luka Stefano Ciprić. U kategoriji kadetkinja do 55 kilograma Ema Kardaš je pobijedila u prvom kolu, no u drugom je izgubila od nesto iskusnije protivnice koja ju na kraju nije uspjela povući u borbu za treće mjesto. Lucija je u prvom kolu već imala oštru protivnicu te ovoga puta nije uspjela uzeti medalju. Luka Stefano prvo kolo je odradio s lakoćom , ali već u drugom kolu je zaustavljen od strane jačeg protivnika, te je i on ovaj put ostao bez medalje.
U nedjelju 14. siječnja nastupali su kataši Vanja Šabić i Andreas Glavaš koji su u svojim kategorijama imali po 40 natjecatelja i nisu uspjeli doći do medalja.
Lana Golomboš u kategoriji učenica do 44 kilograma izvrsnim borbama stiže do polufinala, Do finala se ipak nije uspjela probiti, ali je uzela broncu. Tia Škrljac u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kilograma posustala je tek u polufinalu te na kraju zauzela treće mjesto. Nikolina Golomboš počistila je kategoriju mlađih kadetkinja do 54 kilograma i zablistala na samom tronu sa zlatom oko vrata.

najčitanije