Nova plivačka sezona je počela

imp

261020211635251132.jpeg

Proteklog vikenda plivači su se u Šibeniku okupili na prvom iz serije plivačkih natjecanja Mini Grand Prix serije.
Na natjecanju je sudjelovalo preko 410 plivačica i plivača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. PK Sisak Janaf u lov na rezultate krenuo je sa 16 mladih natjecatelja, 14 kadeta i 2 mlađa kadeta.
„Na iznimno napornom i dugotrajnom natjecanju svi plivači dali su svoj maksimum i svojim plivanjem pridonijeli općim zadovoljstvom ostvarenim rezultatima na ovom natjecanju. Najuspješniji sisački natjecatelji su bili osvajači medaja, Dora Mihaljević; 1. na 400 mješovito i 2. na 800 slobodno, Ema Viljevac; 1. na 800 slobodno i 2. na 400 mješovito, Mario Maričević; brončani na 100 leptir, 200 mješovito i 400 slobodno te Lorena Bilušić i Roko Senčar, oboje brončani u disciplini 200 leptir, dok su svi ostali plivali svoja najbolja vremena, pokazali veliki napredak i probudili u nama vjeru u jednu izvanrednu sezonu ispred nas.“ – kaže Davor Pavičić, tajnik PK Sisak Janaf.

dav

dav

dav

dav

sdr

Plivači koji su nastupili u Šibeniku pod vodstvom trenera Velimira Rođaka su Ema Viljevac, Dora Mihaljević, Lorena Bilušić, Antonia Šapina, Antonia Buić, Lea Čop, Sara Aldžić, Ema Harčević, Hanna Šarko, Sara Kirin, Klara Kirin, Iskra Krnjajić, Otto Porcer, Mislav Kivač Podnar, Roko Senčar i Mario Maričević.
Slijedeće natjecanje i prvo u novoj sezoni za uzraste od mlađih juniora do seniora je već ovaj vikend na sisačkom bazenu…11. Liga Regije 4, gdje očekuju, kako kažu u klubu, odlično plivanje, puno dobrih rezultata i otplivanih normi za državno prvenstvo.

najčitanije