Nikolina Knežić i Karlo Kodrić najbolji sisački sportaši u 2018.godini

mradenovic

261020211635236052.jpeg

Na svečanoj dodjeli godišnjih nagrada najuspješnijim gradskim sportašima, sportašem godine grada Siska za 2018.godinu proglašen je Karlo Kodrić iz Hrvačkog kluba Sisak, a najbolja sportašica je Nikolina Knežić iz ŠSK HVIDR-a Sisak. Najbolja muška sportska ekipa u 2018.godini je seniorska ekipa Hrvačkog kluba Sisak, a u ženskoj kategoriji ta je titula pripala članicama Šahovskog društva Sisak. Klari Prpić iz Kickboxing kluba „Croatia“ pripala je titula najboljeg mladog sportaša, a najbolji trener u prethodnoj godini bio je Georgi Kazakov iz Športskog gimnastičkog kluba „Sokol“.
karlo kodric nikolina knezic
Na svečanosti su uručena i priznanje Šahovskom društvu Sisak za 110 godina djelovanja te NK Dinamu iz Odre za 90 godina nogometa u Odri. Dodijeljena su i priznanja za izniman rezultat koji ne spada u gore navedene kategorije, a ona su pripala Katarini Knežić (ŠSK HVIDR-a), Streljački klub Sluh (Sisački sportski savez gluhih) te kadetima Rukometnog kluba Sisak.
Progašena su i najuspješnija školska sportska društva. Kod osnovnih škola, najbolje je bilo Školsko sportsko društvo „Ribari“, a u srednjoškolskoj kategoriji Školsko sportsko društvo „Gimnazijalac.“
Osim toga, dodijeljene su i nagrade pojedincima za dostignuća u razvoju sporta Milanu Radoviću, Nikoli Dobraniću, Milanu Ristiću te posthumno Milanu Ivankoviću.
šahovsko grupna 1

najčitanije