Nauči plivati uz PK Sisak Janaf

imp

251020211635206219.jpeg

Nakon uspješno provedene obuke plivanja uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport u protekle dvije godine („Program obuke plivanja, te njihovo uključivanje u natjecateljske ili rekreativne skupine Kluba“), Plivački klub Sisak Janaf upisuje polaznike od 6 do 10 godina na besplatni tečaj obuke plivanja.
„Cilj obuke je osposobiti Vašu djecu za samostalno kretanje u vodi i omogućiti im usavršavanje plivačkih vještina upisom u Plivački klub Sisak Janaf.“, kažu u klubu.
Program se, ovisno o dobi djece, sastoji od 10 sati rada u plitkom bazenu, a kako bi im se olakšao boravak i kretanje u vodi, ali ga učinio i zanimljivijim, djeca će tijekom obuke koristiti razna pomagala; plivačke daske, gumene trake, kolute za napuhavanje, obruče…
Obzirom na specifične okolnosti, i djeca i roditelji morat će poštivati propisane mjere zaštite koje će vrijediti u tom trenutku.
Planirani datum početka obuke je ponedjeljak, 13. 7. u popodnevnim terminima od 18 do 19 i od 19 do 20 sati, a za sve polaznike uspješan završetak obuke predviđen je za petak, 24.srpanj.
U slučaju većeg broja zainteresirane djece ili djece mlađe od 6 godina (5 godina), obuka će biti organizirana i provedena i u jutarnjem terminu od 10:30 do 11:30 sati.
Program kao i prošle godine provode kvalificirani treneri Plivačkog kluba Sisak Janaf Dejan, Marko, Hrvoje i Luka, uz asistenciju plivača PKSJ.

Prijave za besplatni tečaj obuke plivanja pozivom ili SMS-om (Vaše ime i prezime, dob i ime djeteta) na brojeve telefona:
095 408 2124, trener Dejan
095 408 2122, trener Marko
Veselimo se vašem dolasku – poručuju iz Plivačkog kluba Sisak Janaf.

najčitanije