Nauči plivati uz PK Sisak Janaf

imp

Plivački klub Sisak Janaf uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport drugu godinu za redom upisuje polaznike od 5 do 12 godina na besplatni tečaj obuke plivanja.
„Program obuke plivanja, te njihovo uključivanje u natjecateljske ili rekreativne skupine Kluba“, program je koji je PKSJ prijavio na natječaj Središnjeg državnog ureda za šport. Za njegovu je provedbu dobio sredstva, omogućivši tako našim malim sugrađanima od 5 do 12 godina besplatnu obuku plivanja.
Program se, ovisno o dobi djece, sastoji od 12 sati rada u plitkom bazenu, a kako bi im olakšao boravak i kretanje u vodi, ali ga i učinio zanimljivijim, djeca će tijekom obuke koristiti razna pomagala; plivačke daske, gumene trake, kolute za napuhavanje, obruče…
Program provode kvalificirani treneri Plivačkog kluba Sisak Janaf .Zbog velikog interesa za besplatnu obuku djece neplivača održane u srpnju PK Sisak Janaf organizira dodatne tečajeve od 9. do 20.rujna.

Prijave na e-mail: sportsko.plivacki.klub@pk-sisak.hr ili SMS-om (Vaše ime i prezime, dob i ime djeteta) na brojeve telefona:
095 408 2122, trener Marko
095 408 2123, trener Hrvoje

obuka neplivača

najčitanije