Najslađe osvajanje mjesta na postolju

kh

261020211635236000.jpeg

Najmlađi članovi kluba HVIDR-a Sisak uspješni na turniru u Zagrebu.

– Treći Marinkovićev memorijal organizira SK “SAVICA” i jedan je od rijetkih namijenjenih isključivo kadetskim kategorijama, te nismo htjeli propustiti priliku iskušati koliko su naučili naši mladi strijelci. – istaknuto je trener Tihomir Ilijević te izvijestio o postignutim rezultatima.
Na natjecanju je nastupilo četvero mladih natjecatelja ŠSK “HVIDR-a SISAK” u dvije kategorije. Za kadete su nastupili Jakov Ivičinec, Tin Vujić i Leon Mlinarić, u kategoriji kadetkinja svoj debi je imala Olga Vukelić. Mladići su osvojili treće mjesto ekipno sa 514 krugova. Isto toliko je imao i SK “ROVINJ” ali su sisački dečki bili jači za jedan krug u posljednjoj seriji. Najslađe osvajanje mjesta na postolju. Pojedinačno je Jakov Ivičinec uzeo broncu sa 180 krugova, Tin Vujić i Leon Mlinarić su 14. i 15. sa 167 krugova. Ipak, Leon je u konkurenciji mlađih kadeta (rođenih iza 2007. godine) s istim rezultatom osvojio 3. mjesto.
Olga Vukelić je sa 173 kruga zauzela 6. mjesto.
– Ovo su odlični rezultati pred županijsko prvenstvo koje će se održati idući vikend u Sisku. – zaključio je trener Ilijević.

najčitanije