Na Festivalu plivanja, festival dobrih rezultata Siščana

kh

261020211635234983.jpeg

Najuspješnija je bila Marija Čop s osvojene tri medalje, dok su ostali predstavnici PK Sisak Janaf popravili svoje dosadašnje osobne rekorde.

Na bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, 13.i 14. travnja 2019. godine održan je 16. Festival plivanja, plivačko natjecanje za kadete i mlađe kadete iz serije HPS mini Grand prix-a.

Bila je ovo 6. stanica od ukupno 8 mini Grand prix-a. Na Festivalu plivanja je nastupilo 26 plivačkih klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa ukupno 480 plivača/ića, a PK Sisak Janaf predstavljalo je 5 plivača i 7 plivačica.

Najuspješnija je bila plivačica Marija Čop, koja je u kategoriji mlađih kadetkinja (djevojčice rođene 2008. godine) osvojila ukupno 3 medalje. Zlatnu medalju osvojila je u disciplini 100m slobodno, srebrnu u disciplini 200 m prsno, dok je u disciplini 100m prsno Marija doplivala do brončane medalje.

Za PK Sisak Janaf još su plivali: Saša Borovnjak, Elena Rajković, Vlatka Panjković, Laura Panjković, Anja Milić, Antonia Šapina, Matija Kraljević, Leonardo Bjelovarac, Domagoj Pernar, Luka Roksandić i Gregor Stojanović.

Iako nisu osvojili medalje, svi plivači/ice popravljali su svoja najbolja vremena i predstavljali su sisački plivački klub u dobrom svjetlu, a plivačicama Lauri i Vlatki Panjković bio je ovo prvi nastup na jednom natjecanju iz mini Grand prix serije.

U pratnji plivača bili su treneri Hrvoje Petrović i Dejan Rukljač.

najčitanije