Ljetna škola odbojke

sisakportal-hr

261020211635290037.jpeg

Sisačko Kupalište Zibel odlično je mjesto ne samo za kupanje nego i za zabavu uz sport.

Ljepotu i funkcionalnost ove lokacije iskoristit će i Odbojkaški klub Sisak kako bi kroz jednodnevnu Ljetnu školu odbojke mlađe Siščane upoznao sa ovim sportom.
“Vidjeli smo da preko ljeta ne postoji takav sadržaj u gradu, ima djece koja ne idu nikuda, koja ostaju u Sisku i željeli smo ih na taj način privući i pokazati im što je odbojka. Možda među tom djecom koja će se kroz ljetnu školu odbojke upoznati sa tim sportom bude i pokoji potencijalni igrač sisačkog odbojkaškog kluba.” – rekla nam je Diana Balenović članica izvršnog odbora OK Sisak.

Cijeli program počinje prijavom sudionika koja na Kupalištu Zibel, 19.srpnja kreće od 10 sati. Nakon toga slijede radionice. Na prvoj će sudinike ljetne škole igrači prve postave OK Sisak upoznati s prvilima i tehnikom igranja odbojke, dok će se druga pod nazivom “Stop nasilju” bazirati na dijalogu i sportskom navijanju. Koliko su važni zdravlje, pravilna prehrana i dobre navike za zdravlje sportaša pokazat će radionica Sportom do zdravlja.
Nakon što se klinci upoznaju sa svime, kroz turnir koji počinje u 14 sati pokazat će što su sve naučili.

Ljetna škola odbojke organizira se za djecu u dobi od 10 do 18 godina, a prijaviti se možete na mail odbojkaski.klub.sisak@sk.t-com.hr ili na broj telefona 099 43 11 411.

Dođite u subotu na kupalište Zibel i uživajte u druženju, igri i usvajanju novih vještina.

najčitanije