Laura Panjković brončana na 3. kadetskog Grand Prixu ove sezone

Janaf

Natjecanje MEDO koje je organiziralo PK Medveščak, ujedno je i 3. natjecanje HPS kadetski Grand Prix u natjecateljskoj sezoni 2021/2022.

  1. plivačko natjecanje MEDO održano je u subotu i nedjelju 22. i 23. siječnja 2022. kroz tri dijela na PVC Mladost. Pravo nastupa imale su plivačice koje su na kraju natjecateljske sezone u dobi od 11 do 13 godina te plivači u dobi od 12 do 14 godina.

Na natjecanju je sudjelovalo 195 plivačica i plivača iz 18 hrvatskih klubova.

Ekipa PK Sisak Janaf brojila je tri plivačice i jednog plivača, a glavni razlog bile su mnogobrojne samoizolacije koje su većinu ekipe spriječile da nastupe u Zagrebu.

Laura Panjković, Mia Posavec, Irma Petrović i Luka Trkulja u svakoj od svojih pet utrka pokazali su veliko zalaganje i želju da svakim zaveslajem isplivaju što bolje vrijeme i osvoje što bolji plasman.

I ovoga puta Laura Panjković uspjela se popeti na pobjedničko postolje, osvojivši 3. mjesto i brončanu medalju u disciplini 200m leđno.

Osim brončane medalje, Laura je još dva puta ostala korak do postolja osvojivši dva 4. mjesta u disciplinama 100m leđno i 200m slobodno.

Irma Petrović odličnim plivanjem u disciplini 200m prsno osvojila je 5. mjesto.

Veselimo se sljedećem natjecanju, Regionalnom prvenstvu za kadete, mlađe kadete i početnike koje nas očekuje već za 7 dana, i iščekujemo povratak ostalih članova ekipe.

Plivači su bili u pratnji trenera Dejana Rukljača.

 

Foto: PK Sisak Janaf

najčitanije