Lana Pavišić iz Ronilačkog kluba Sisak juniorska pobjednica finala Kupa Hrvatske

ibb

Nakon niza odličnih rezultata u 2017. godini (trostruka juniorska prvakinja u plivanju perajama, rekorderka RH i članica juniorske reprezentacije Hrvatske), članica Ronilačkog kluba Sisak Lana Pavišić završila je sezonu kao juniorska pobjednica Kupa Hrvatske za 2017.godinu.

lanapavišić

Natjecanje Kup Republike Hrvatske u bazenskim disciplinama i plivanju perajama i brzinskom ronjenju održano je tijekom 2017 godine kroz ukupno tri utrke na kojima je Lana ostvarila izvrsne rezultate i osvojila ukupno 5 od 6  pobjeda što joj je donijelo veliku bodovnu prednost i plasman na prvo mjesto. Na natjecanjima je nastupilo ukupno 15 klubova s više od 130 natjecatelja.

Finale Kupa održano je na bazenu Kantrida u  Rijeci u subotu 16. prosinca 2017. uz ”22. Otvoreni Božićni miting – Kostrena 2017” u plivanju perajama i brzinskom ronjenju gdje je nastupilo 90 natjecatelja.

Tijekom cijele 2017. godine Lana je gotovo svakodnevno naporno i vrijedno trenirala i nastupala na natjecanjima u Hrvatskoj i Italiji što joj je i donijelo ove iznimne rezultate.

najčitanije