Krenule prijave za 3.Turnir kvartova grada Siska

imp

261020211635243310.jpeg

Športsko rekreacijski centar Sisak i ove godine organizira Turnir kvartova grada Siska u malom nogometu. Ovogodišnje treće izdanje održat će se u subotu, 7.srpnja, na igralištu u Naselju (Petrinjskoj ulici).
Turnir počinje u 9 sati. Sve utakmice će se igrati sustavom 5+1, broj ekipa je neograničen, starost igrača 16+, a kotizacija za turnir je 100,00 kn.
“Prilikom dolaska ekipa na turnir vraćamo kotizacije, a na to smo se odlučili jer se dosta ekipa prijavi, ali se ne pojave na turniru”, kažu u ŠRC-u Sisak.

Prijave se primaju do četvrtka, 5. srpnja do 19 sati na recepciji zatvorenog bazena, na ulazu bazena u Capragu, na Kupalištu Zibel kod djelatnika ŠRC-a ili na e-mail: src-sisak@src-sisak.hr.
Prilikom prijave ekipe moraju ostaviti ime ekipe (naziv ekipe mora označavati naziv kvarta), imena osoba za kontakt, telefonske brojeve i e-mail adresu.
Sustav natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa i odredit će se nakon pristiglih prijava.
ŠRC kao organizator nagrađuje prve 3 ekipe te najboljeg igrača, strijelca i golmana. Nagrade za najbolje ekipe su pehar i nagrade organizatora.
Sve informacije možete dobiti na mobitel 099/476 5223 (Teodor Šteter) ili na web stranici: www.src-sisak.hr kao i  facebook stranici ŠRC Sisak.

najčitanije