Košarka

KK "Veterani" Sisak drugi na turniru u Sloveniji

kh

Kk Veterani Sisak Kgora (2)

Siščani nastavili tradiciju osvajanja odličja na međunarodnim turnirima i promociju sisačke košarke i grada Siska.

Košarkaški klub „Veterani“ Sisak, koji iza sebe ima višegodišnju tradiciju nastupanja na raznim turnirima u veteranskoj košarci, po prvi put je sudjelovao na jakom međunarodnom veteranskom turniru u Kranjskoj Gori u Sloveniji.

Veterani iz Siska natjecali su se u kategoriji + 45 te su u konkurenciji s domaćinom, Gorenjskom iz Slovenije, Tivtom iz Crne Gore i Amforom iz Makarske, osvojili drugo mjesto. Pobjednik turnira bio je KK Amfora iz Makarske.

Rezultat Siščana u Sloveniji je drugi njihov ovogodišnji međunarodni uspjeh, jer je ranije u rujnu sisački klub osvojio treće mjesto na također jakom turniru u talijanskom gradu Alassiu. Time veterani sisačkog kluba nastavljaju kontinuitet u osvajanju odličja na međunarodnim turnirima i promociji sisačke košarke i grada Siska.

KK „Veterani“ Sisak u Kranjskoj Gori nastupio je u sastavu: Davor Adamović, Dinko Bokulić, Vlatko Čakširan, Boris Gulan, Siniša Ivšić, Mario Janković, Krešimir Kosina, Mario Lađević, Darko Marić, Roman Senčar i Mladen Štajdohar.


Rezultati turnira u kategoriji 45+::

SISAK – GORENJSKA 52:40
SISAK – AMFORA 36:61
SISAK – TIVAT 20:0 w.o.

Poredak:

1. AMFORA Makarska
2. KK VETERANI Sisak
3. GORENJSKA Kranjska Gora
4. TIVAT

najčitanije