Kadeti RK Sisak zauzeli 3.mjesto u 1.HKRL

mradenovic

261020211635234305.jpeg

Završeno je natjecanje u jedinstvenoj 1. hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi za igrače rođene 2002. i mlađe. U konkurenciji 24 najbolje hrvatske momčadi mladi Siščani su zauzeli visoko 3. mjesto. Ispred njih su samo aktualni prvak i viceprvak Hrvatske, momčadi Dugog Sela i PPD Zagreba.

U posljednjem 11. krugu natjecanja Siščani su u Rijeci odigrali neriješeno s domaćinom MRK Kozala 25-25 te uvjerljivo nadigrali GRK Varaždin 1930 rezultatom 31-15. U 23 odigrane utakmice ostvareno je 18 pobjeda te svega 1 neodlučen ishod i 4 poraza. Ovim plasmanom izboren je nastup na završnici Prvenstva Hrvatske u Poreču gdje će, u sklopu Festivala rukometa, snage odmjeriti 8 najboljih kadetskih momčadi Hrvatske.

Većina ovih mladića cijelu je sezonu „vukla“ na dva fronta budući da su dali i veliki doprinos u seniorskom osvajanju 3. HRL središte te ulaska u 2. HRL sjever (Gnjatić, Ražić, Perković, Malin, Komljenović…).

Stoga je lako zaključiti kako je iza RK Sisak iznimno uspješna sezona čiji će vrhunac tek uslijediti u Poreču od 16. do 19. svibnja. Siščani su u grupi s momčadima RK Dubrava, RK Ludbreg i RK PPD Zagreb. Kako su igrali ove sezone, za očekivati je i iz Poreča lijepe vijesti za sisački rukomet.

Odlične rezultate ove sezone ostvarili su igrači Marko Milutinović, Dominik Hajduk, Dino Dolić, Rok Malin, Marko Perković, Leon Beti, Enis Krličević, Danijel Gnjatić, Matej Komljenović, Tin Huremović, Matteo Ražić, Matija Šarić, Toni Huremović, Marko Ivaniš, Adriano Stojić, Dominik Živčec i Mario Đermanović, te trener Domagoj Orlić.

foto: RK Sisak

najčitanije