Juniori OK Sisak idu na državno prvenstvo

kh

261020211635234581.jpeg

Na 2. Regionalnom turniru, na kojem je za najboljeg napadača izabran igrač OK Sisak Leonardo Velić, Siščani s dvije pobjede izborili poziciju koja ih vodi u Rovinj na državnu završnicu.

Drugi kvalifikacijski turnir regije središnje Hrvatske odigran je u nedjelju, 28.travnja u Nedelišću. Siščanima su suparnici bile ekipe Centrometala iz Nedelišća, Mladosti iz Zagreba i Kitra iz Varaždina.

OK Sisak je turnir otvorio dobro. Protiv domaćina bio je uvjerljiv i slavio s 2:0. U sljedećoj utakmici s istim rezultatom izgubio je od Mladosti, da bi u ključnoj utakmici protiv Varaždinaca izborio pobjedu i tako se kvalificirao na državno prvenstvo. Smotra najboljih juniora odbojkaša Hrvatske će se održati od 3. do 5.svibnja u Rovinju.

Plasman na završni državni turnir značajan je uspjeh za mladi sastav kojeg vode treneri Mirsad Bob Šarčević i Matija Tepavac.

Posebnu pohvalu u Nedelišću dobio je igrač OK Sisak Leonardo Velić, koji je izabran za najboljeg napadača turnira. Leonardo Velić

OK Sisak: Leonardo Velić, Leo Šimić, Antonio Vasko, Ivan Senčar, Petar Senjak, Ivan Šarar, Dominik Šajnić, Vedran Kantar. Treneri: Mirsad Šarčević i Matija Tepavac. OK Sisak juniori

Foto:

najčitanije