Izbor za Miss i Mistera bazena u Capragu

imp

261020211635230809.png

Sisak će u nedjelju, 8.rujna, birati Miss i Mistera otvorenih bazena u Capragu.
„Natjecanje je amatersko. Niije profesionalno što znači da se gleda skladnost tijela a ne mišićna masa. Na natjecanje se mogu prijaviti svi posjetitelji bazena u Capragu i svi drugi sugrađani.Godine nisu bitne no oni sudionici natjecanja stariji od 40 godina bit će u „master“ kategoriji. Nema straha od izbora, klasične su natjecateljske tri poze i tri okretaja. Odradit ćemo to na klasičan način i vjerujem da će nam takva natjecanja postati tradicija.“, rekao je najavljujući natjecanje Nermin Kurtović- Eka iz sisačkog Body building kluba koji je uz ŠRC suorganizator ovog natjecanja.
Prijave su otvorene do subote 7.rujna i svi koji se prijave proći će pripremni dio prije samog natjecanja, odnosno seminar pozinga. Za sve sudionike natjecanja bit će organizirano i predavanje o prehrani.
Tročlani žiri neće imati nimalo lagan zadatak a za one najbolje, u ovom slučaju najljepše, organizatori su pripremili i vrijedne nagrade.
1. nagrada – pehar, medalja, ljetovanje na moru
2. nagrada – pehar, medalja, poklon paket sponzora
3. nagrada – pehar, medalja, poklon paket sponzora
Prijaviti se možete u Body building klubu Sisak i ŠRC-u Sisak mailom na src-sisak@src-sisak.hr ili na brojeve telefona 044/543 048 ili 098/9930792
Sve posjetitelje izbora za Miss i Mistera bazena u Capragu čeka bogat zabavni program.

najčitanije